вівторок, 21 лютого 2017 р.

Хай буде пам’ять незгасима

Біля стели Героям Небесної Сотні 20 лютого зібрались небайдужі мешканці нашого села, молодь, учні школи, влада села, працівники культури, освіти, медицини, щоб відзначити 3-тю річницю розстрілу на Майдані. Зі сльозами на очах проведено годину пам’яті  «Хай буде пам’ять незгасима», учні школи пускали в небо «гарячі серця», з трепетом у серці до присутніх зі своїми думками виступили директор школи, депутат районної ради А.В.Савчук, депутат районної ради і громадська діячка Г.В.Самілів, голова села Л.М.Сташків. Хвилиною мовчання під звуки «Пливе кача» пом’янули всіх загиблих , а також і нашого односельчанина і побратима героя М.Й.Костишина , який віддав своє життя за нас і майбутнє України.

 Бажаючі змогли переглянути у світлиці нашої бібліотеки онлайн фільм «Зима, що нас змінила» — це цикл документальних фільмів про події, що відбувалися на Євромайдані під час Революції гідності. Спільний проект каналу "1+1" ("1+1 Продакшн") та Творчого об'єднання Вавилон'13.

А також протягом року у бібліотеці організовано тематичну поличку «Шануємо.Пам’ятаємо.Славимо.» ,
де всі можуть ознайомитися із біографією нашого героя М.Й.Костишина, з життям усіх героїв Небесної Сотні, із новими книжковими надходженнями про події на Майдані і в зоні АТО.

Немає коментарів:

Дописати коментар