четвер, 23 лютого 2017 р.

Азбука орігамі - тільки ножиці й папір.

Орігамі (у перекладі з японського «складений папір») - древнє мистецтво складання різноманітних фігур з паперу. Модульне орігамі- це така техніка складання фігурок з паперу, при якій використовується не один, а відразу декілька паперових аркушів. При цьому кожен окремий лист перетворюється в модуль, а вже з них і формується фігура. Зараз це 3D-орігамі поширене не тільки в Китаї, але і в багатьох західних країнах.
 Вже протягом тижня у світлиці нашої бібліотеки організовано міні-виставку робіт в техніці орігамі О.З.Кохман, художнього керівника НД.

А сьогодні вона у нас люб'язно провела майстер-клас "Азбука орігамі - тільки ножиці й папір" для учнів 6 класу, де коротко ознайомила дітей з цією цікавою технікою, показала як правильно виготовляти модулі, роздала схеми виробів, і в цікавій формі продемонструвала свої роботи. Орігамі може бути цікаво людям різного віку. За допомогою орігамі дитина отримує можливість розвивати свої творчі навички, створювати своїми руками красиві іграшки та геометричні фігури з паперу. Зробити оригінальний подарунок близьким і просто зробити щось своїми руками з паперу - одне задоволення. А ще - орігамі це завжди красиво і оригінально.

 Ця виставка стала дуже цікавою не тільки для дітей і молоді, але і для старших наших користувачів.

Немає коментарів:

Дописати коментар