четвер, 14 вересня 2017 р.

Не йдете до бібліотеки - тоді бібліотека йде до вас!


 Змінюється світ, змінюються можливості, змінюється і бібліотека. Сьогоднішнього читача важко зацікавити, просто видавши йому потрібну книгу. Тому бібліотека-філія с. Н.Струтин змінює форми роботи, виходячи за межі стін книгозбірні, бо, якщо людина не йде до бібліотеки, то бібліотека йде до людей. Ми активно шукаємо шляхи залучення нових читачів, а також працюємо над тим ,щоб ще більше зацікавити наявних наших користувачів. 

Саме з цією метою сьогодні працівники філії, озброївшись цікавими і корисними книжками і періодикою, гарною осінньою погодою, вирушили до сільської школи, де з дітьми 2 класу провели урок-ознайомлення з книгозбірнею "Країна твоїх друзів".

 Разом з нами до дітей завітали: персонажі українських казок "Пан Коцький" та "Пшеничний колосок", головний герой книги "Чудове Чудовисько", чарівні книги,що самі "розмовляють", доісторичні динозаври. Завдяки журналу "Яблунька" ми всі побували в гостях у тварин пустелі та джунглів, лісів та горів, навіть пірнали у глибокі води океанів.

Немає коментарів:

Дописати коментар