вівторок, 19 квітня 2016 р.

"Найкращий читач України - 2016"

18 квітня 2016 року до світлиці районної бібліотеки завітали активні користувачі бібліотек Рожнятівщини – дівчата і хлопці 12-13 років, щоб на ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Найкращий читач України-2016» якнайкраще представити свою улюблену книжку, яка не входить до шкільної програми. Цей конкурс проводиться щорічно з метою формування у дітей потреби до систематичного читання шляхом популяризації світової та української літератури для дітей та вироблення навичок самостійної роботи з дітьми.

Представником Нижньострутинськоі філії цього року була учениця 6-го класу Софія Костишин, яка завітала на конкурс не сама, а з "Чудовим Чудовиськом" Сашка Дерманського. За підсумками конкурсу зайняла перше місце серед учнів 6 класів .


Усі присутні з задоволенням переглянули цікаві експонати. Адже тут з 15 квітня 2016 року діє виставка творчих робіт присвячена Світлому Празнику Христового Воскресіння «Розквіта Великдень яблуневим цвітом». На виставці представлені роботи, виконані вихованцями гуртків "Фантазія" і "Народна Творчість"  Нижньострутинської ЗОШ І-ІІІ ст.(нашими активними користувачами), а також і авторські роботи керівника гуртків Наталії Андибур.







Різноманітність виробів, технік, кольорів та використаних матеріалів не залишать нікого байдужим. 
Відвідайте виставку наших юних талантів!

Немає коментарів:

Дописати коментар