вівторок, 3 вересня 2019 р.

Кличе вересень до школи!

Знову вересень кличе до школи
До незвіданих досі доріг
Поспішаю із ранішнім сонцем, 
Щоб ступить на знайомий поріг. 

   Свято Першого дзвоника - урочистий та хвилюючий день для кожної людини, бо всі ми переживали такі щасливі миті в своєму житті, раділи за дітей, а дехто вже проводжає до школи і своїх онуків. Це День знань, який відрізняється яскравістю вражень і переживань, новими надіями та несподіваними зустрічами.

   2-го вересня в усіх школах країни пролунав перший дзвінок, який сповістив, що літні канікули підійшли до завершення і з новими силами слід приступати до шкільних обов'язків. Вітання школярам лунали звідусіль.

   Ми також вирішили привітати найактивніших читачів зі святом і організували для них розважальний флешмоб "Кличе вересень до школи".  Найцікавішим для дітей стало складання розкладу з їхніх улюблених уроків.


Також діти спробували себе в ролі вчителів, загадували один одному загадки, обговорювали прочитані за літо книги, ділилися враженнями про літні мандри.



  Ми були дуже здивовані, що гра "Класики" виявилася для дітей новинкою, про яку вони навіть не чули, не те щоб пробували зіграти. Але після ознайомлення з правилами грали всі без винятку.

   А веселі дитячі малюнки кольоровою крейдою досі прикрашають бруківку перед нашою бібліотекою.

Бульбашки ловили всі.... Навіть вже серйозні хлопці-старшокласники щиро подякували нам, що на мить стали веселими безтурботними першачками. 

Немає коментарів:

Дописати коментар