неділя, 5 квітня 2020 р.

Чим зайнятися, щоб не нудьгувати

Щоб незанудьгувати  під час карантину, ділимося з вами корисною інформацією щодо того, чим же ж все таки зайнятися, коли раптом з’явилося так багато вільного часу.
Так от, на просторах інтернету можна знайти багато цікавої інформації, але ми переглянули, проаналізували і вибрали найбільш цікаві та корисні сайти.
ТОП-5 УКРАЇНОМОВНИХ САЙТІВ ДЛЯ РОЗВИТКУ ДИТИНИ:
http://sonyashnik.com/ - розваги для дітей: книжки, аудіо, відео, ігри.
http://www.clarastudio.tv/ - це веб-сторінка, на якій зібрані проекти християнської мультимедійної студії Clara Studio – добрі, кумедні, дотепні, пізнавальні історії українською мовою !
http://www.kazki-svitu.org.ua – «Кращі казки світу» – ілюстрований сайт для малят та їхніх батьків, який містить улюблені казки багатьох поколінь з усього світу українською мовою.
http://www.levko.info – дитячий сайт, що пропонує багатий вибір дитячих ігор, лічилок, загадок, віршів, казок, аудіо та відео матеріалів, а також тут можна знайти поради до різноманітних саморобок, розмальовки, найпростіші кулінарні рецепти для малечі.
http://www.nosiki.cv.ua – матеріали для раннього розвитку дітей, музичні альбоми дитячих гуртів та виконавців, «мінуси», ноти, багато книжок, журналів для дітей, казки від сучасних письменників, загадки та віршики на будь-які теми.
Для найменших пропонуємо різномнітні розвиваючі ігри, а прості і повсякденні речі стануть у нагоді для виготовлення цікавих іграшок.



Ще одна чудова ідея – мистецтво тіней. У сонячну погоду тіні фігурок слугуватимуть трафаретом для малювання, а ввечері рухливі персонажі на стіні стануть героями цікавих історій.


Пограйте з дітьми гру «Прочитав-побачив». Ви і ваші діти прочитали багато цікавих книг, за мотивами яких були зняті фільми або мультфільми. Ось і виберіть чи то казку, чи пригоду, чи виставу, перегляньте екранну версію і порівняйте, що краще, що повноцінніше, що змістовніше. Або продемонструйте свій улюблений  фільм, який ви дивились в дитинстві, а тоді перегляньте щось із сучасного,що подобається вашій дитині. Проведіть вечір у цікавій дискусії.

А ще, ви можете багато подорожувати. Так, так, подорожувати онлайн. Відвідайте найвідоміші бібліотеки світу, музеї, галереї, різні країни і кожен куточок України. 

Не нудьгуйте, відпочивайте з користю. Будьте здорові!

Немає коментарів:

Дописати коментар