вівторок, 1 вересня 2020 р.

Кличе вересень до школи, а ми - до бібліотеки

Всі зустрічаються після літніх канікул, обговорюють, як провели час, де були і що бачили, діляться приємними враженнями та цікавими ідеями. Так зазвичай розпочинається кожен навчальний рік 1 вересня. Вчителі вже чекають своїх учнів, щоб знов і знов ділитися своїми знаннями. 
На жаль, сьогодні це свято проходило в особливий, незвичний для нас спосіб. Та все ж навчальний рік розпочався і потрібно прикласти багато зусиль, щоб наздогнати все упущене.
Ми також з нетерпінням чекаємо, коли настане час, щоб ми могли запросити відвідувачів до нашої бібліотеки. Для наших маленьких користувачів підготували багато цікавого.

Виставка "Кличе вересень до школи, а ми - до бібліотеки" , де можна почитати захоплюючі оповідання, казки, вірші про школу, про вересень, про осінь. Також, тут представлені різні цікавинки, загадки, алфавіт у віршах та багато іншого.


На наших користувачів чекає пізнавальна міні-виставка 
гра "Планета динозаврів".

Також ми підготували для відвідувачів багато різноманітних ігор і головоломок. 
Ми хочемо бути користними для вас, хочемо, щоб ви відвідували бібліотеку з задоволенням і не забували про нас. 
Також, серед юнацтва та користувачів старшого покоління ми провели міні-опитування " Чи вважаєте Ви шкільні роки найщасливішими?". І ось які результати ми отримали :

Для більшості опитуваних час проведений у школі є найщасливішим, найцікавішим періодом їхнього життя, але є і ті, кому, з певних причин, школа запам'яталася не з кращої сторони.

Немає коментарів:

Дописати коментар